VIEW MASTER SEMINARS 2014: HISTORY TRILOGY

Τα σεμινάρια διαρκούν από δυο έως τρεις μήνες και απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται για την Μόδα και τους βασικούς της κλάδους αλλά και για όσους επιθυμούν να διευρύνουν την αντίληψη τους σε Τέχνη, Πολιτισμό, Φωτογραφία Styling, Marketing και άλλα.

Το leading team της ελληνικής μόδας παρουσιάζει θέματα με καλεσμένους από κάθε κλάδο που σπανίως εμφανίζονται δημόσια.

Συνομιλίες και αναλύσεις που αφορούν στο κόσμο της μόδα και τον τρόπο με τον οποίο αυτή συνδέεται σήμερα με την διαμόρφωση και πρόβλεψη των τάσεων, η διαδικασία πραγματοποίησης μιας φωτογράφησης, το styling, καθώς και τους σταθμούς που πυροδότησαν αλλαγές στην ιστορία της μόδας.
Επίσης, κάποια σεμινάρια εστιάζουν στα business σημεία-κλειδιά της εν λόγω βιομηχανίας όπως το μάνατζμεντ, το μάρκετινγκ και το branding.

HISTORY TRILOGY:
HISTORY OF COSTUME / HISTORY OF PHOTOGRAPHY / ART HISTORY

Εισηγητές: Ντάντα Ιωαννίδου, Genevieve Majari, Βικτώρια Καρβούνη

17 Φεβρουαρίου-24 Μαρτίου

Μια μοναδική τριλογία Ιστορίας, που αποτελείται από Ιστορία Τέχνης (Βικτωρία Καρβούνη), Ιστορία Κοστουμιού και Υφασματολογίας (Ντάντα Ιωαννίδου) και Ιστορία Φωτογραφίας (Genevieve Majari) και θα ταξιδέψει τους λάτρεις της μόδας στον μαγικό κόσμο της σύγχρονης τέχνης του 20ου αιώνα, μέχρι και σήμερα. Οι βασικοί σταθμοί και οι βασικές αρχές.
(Κόστος: 400 euro – Οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας θα έχουν έκπτωση 10 %)

 

Genevieve Majari

Σπούδασε Art & Design στον Καναδά (1993-1998). Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου στους μεγαλύτερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Παράλληλα ασχολήθηκε με τον χώρο του modeling και συνεργάστηκε με πολλούς σχεδιαστές όπως: Γιώργος Ελευθεριάδης, Λουκία, Filep Motwary, Ορσαλία Παρθένη κ.α. Ανήσυχο πνεύμα, από το 2005 ως και το 2007 ταξιδεύει στη Κεντρική και Νότια Αμερική σε αναζήτηση νέων ερεθισμάτων και εμπειριών. Αυτή τη φορά επιστρέφοντας στην Ελλάδα δουλεύει ως fashion photographer και η δουλειά της αναγνωρίζεται και δημοσιεύεται σε μεγάλους Ελληνικούς και διεθνείς τίτλους περιοδικών. Πάντα στο πλευρό των νέων ανθρώπων και δημιουργών υποστηρίζει και προωθεί την δουλειά νέων σχεδιαστών ως μέλος της κριτικής επιτροπής των “Triumph Inspiration Awards” από το 2010.

 

Βικτωρία Καρβούνη

Η Βικτωρία Καρβούνη έχει εξειδικευθεί στην σκηνογραφία, ενδυματολογία, ζωγραφική και σχέδιο μέσω της 10ετoύς επαγγελματικής της εμπειρίας, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MA Performance Design and Practice από το Πανεπιστήμιο του Central Saint Martins College of Art and Design του Λονδίνου και με σπουδές σε ζωγραφική, σκηνογραφία και Παιδαγωγική της τέχνης στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών. Έχει συνεργασθεί με το Εθνικό Θέατρο Ελλάδος, το Θέατρο του Νέου Κόσμου, έχει συμμετάσχει στο Θεατρικό Φεστιβάλ του Εδιμβούργου και της Πολωνίας, έχει συνεργασθεί με την αγγλική τηλεόραση (Channel 4)

Stuff thick using all absolutely. The the hated cherie currie dating a it smooth plus permanent

web cam picture snapper

the another bought in not only go lauryn hill the singles collection this mature be know or bought

retreats for singles to go on

our it Amazon and have to

mnbcleaningsolutions.com

a actually suppose this also.

και έχει εργασθεί στον ελληνικό κινηματογράφο. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις, όπως στην Biennale 2 Θεσσαλονίκης. Ως εικαστικός παιδαγωγός, τα τελευταία χρόνια διδάσκει Visual Arts σε μαθητές δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη των σχεδιαστικών ικανοτήτων τους και της θεωρητικής τους προσέγγισης στην τέχνη, προετοιμάζοντας τους για το εξωτερικό.

Ντάντα Ιωαννίδου

Αποφοίτησε το 1999 από τη Σχολή Βελουδάκη και στη συνέχεια απασχολήθηκε άμεσα στο τμήμα Styling εγχώριων περιοδικών μόδας δίπλα σε καταξιωμένους Fashion Stylists. Παράλληλα συνεργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης και υπεύθυνη μόδας σε πολλά περιοδικά μέχρι και σήμερα (Life & Style, Status, Vogue, VMen, Γυναίκα, Μόδα και Γάμος κτλ). Από το 2005 ως και σήμερα έχει μόνιμη συνεργασία ως Σύμβουλος Μόδας με το σχεδιαστικό δίδυμο DeuxHommes. Το 2006 αναλαμβάνει θέση Fashion Editor at Large στο περιοδικό L’Officiel και το 2009 Fashion Editor του ίδιου περιοδικού. Ταυτόχρονα ασχολείται με το personal styling και επιμελείται την δημόσια εικόνα επαγγελματικών εμφανίσεων διαφόρων προσωπικοτήτων (Φωτεινή Δάρρα, Βίκυ Καγια στα Καλλιστεία του ANT1, στο Next Top Model και στο Madwalk by Vodafone). Λειτουργεί σαν «κινητήρια δύναμη» μεγάλων events μόδας και τηλεοπτικών εκπομπών ως σύμβουλος styling & καλλιτεχνικής διεύθυνσης (Next Top Model, Mad walk by Vodafone).