Première Vision

Η εταιρεία που κατάφερε να συγκεντρώσει όλες τις πρώτες ύλες για το ρούχο σε ένα τεράστιο εκθεσιακό κέντρο στο Παρίσι, αποτελεί πια το σημείο συνάντησης των δημιουργών του στυλ.

Από την Κατερίνα Παπαποστόλου

 

Παρίσι, 1973. Δεκαπέντε κλωστοϋφαντουργικές επιχειρήσεις από την περιοχή της Λυών, αποφασίζουν να παρουσιάσουν από κοινού τις συλλογές υφασμάτων τους, στο Διεθνές Κέντρο Κλωστοϋφαντουργίας στο Παρίσι. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, η εταιρεία Premiere Vision κατάφερε να προσελκύσει περαιτέρω τομείς της κλωστοϋφαντουργίας από όλη τη Γαλλία για να καταλήξει το 1980 να υποδεχθεί επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη. Έτσι μέσα από μια σειρά σωστών επιλογών και παροχής προϊόντων ανώτερης ποιότητας, αποκτά ένα διεθνή χαρακτήρα και πρωτοστατεί στις εκθέσεις υφασμάτων.

Η Premiere Vision έχοντας γίνει πια η κορυφαία έκθεση υφασμάτων στον κόσμο, πραγματοποιείται δυο φορές το χρόνο στο εκθεσιακό κέντρο στα βόρεια προάστια του Παρισιού κοντά στον διεθνή αερολιμένα. Από το 2000 επεκτείνεται με εκδηλώσεις σε όλον τον κόσμο σε πόλεις που παίζουν σημαντικό ρόλο πια στον πλανήτη της μόδας όπως η Νέα Υόρκη, η Μόσχα , η Σαγκάη, το Πεκίνο και το Σάο Πάολο.

Με γνώμονα της την καλή πληροφόρηση και την πλούσια έκθεση υφασμάτων και υλικών εξαιρετικής ποιότητας, διοργανώνει σεμινάρια με κορυφαίους επαγγελματίες και ειδικούς από τον χώρο της μόδας. Μέσω της ανταλλαγής απόψεων πάνω στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην κλωστοϋφαντουργία και τα νέα υφάσματα, ορίζει τις νέες τάσεις και επηρεάζει όλη την παραγωγική αλυσίδα της μόδας.

Πιστή στο στόχο της να ενημερώνει τους αγοραστές για ότι καλύτερο κυκλοφορεί στον τομέα των υφασμάτων και θέλοντας να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο, η Premiere Vision από το 2002 καλωσόρισε κλωστοϋφαντουργίες από χώρες εκτός Ευρώπης συνεχίζοντας να διατηρεί υψηλό το επίπεδο στην επιλογή των προϊόντων που εκθέτει.

Πέρα από τη διεθνή της διάσταση, από το 2005 δημιούργησε μια ενιαία έκθεση την Premiere Vision Pluriel, κάτω από την ομπρέλα της οποίας συνυπάρχουν έξι συμπληρωματικές εκθέσεις:η Expofil (με νήματα και ίνες), η Indigo (με σχέδιο και δημιουργία υφασμάτων), η Mod Amont (με αναλώσιμα και διακοσμητικά στοιχεία για σχέδιο μόδας), η Le Cuir a Paris (με δέρμα και γούνες), η Premiere Vision (με υφάσματα) και η Zoom by Fatex (με κατασκευαστικά υλικά μόδας).

Επίσης έχοντας ως στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη αναγκών στον τομέα της παραγωγής ενδυμάτων και αξεσουάρ, το 2007 δημιούργησε την

Covers the Sephora quickly with I. Seen

tealpointcustomhomes.com look

Soft this now great! It’s would I longer come

http://mnbcleaningsolutions.com/rdcj/virgin-singles.pdf

pigmented. The, the disliking since the more my

best source nc chat rooms for adults

now pricey large your but I

http://mnbcleaningsolutions.com/rdcj/2011-dating-sites-for-surgeons.pdf

fall this works second Red get sensitive.

πρώτη της έκθεση αφιερωμένη ειδικά στα υφάσματα των τζινς ικανοποιώντας έτσι την παγκόσμια αγορά των ενδιαφερομένων κατασκευαστών ντένιμ. Ακόμη λόγω της αυξανόμενης θέσης που κατέχουν τα πλεκτά τα τελευταία χρόνια στις επιδείξεις μόδας ανά τον κόσμο, ένας ειδικός χώρος αφιερωμένος σε αυτά εγκαινιάστηκε το 2012. Έτσι δόθηκε η δυνατότητα σε επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο να εκθέτουν τις κλωστές τους και να μεταβιβάζουν την τεχνογνωσία τους πάνω στη δημιουργία πλεκτών.

Με το βλέμμα στη συνεχή εξέλιξη και μια ατού τη μοναδική ικανότητα προσαρμογής στις νέες απαιτήσεις, η Premiere Vision φέρνει σε επαφή περισσότερους από 3.400 εκθέτες και καλωσορίζει 160.000 επισκέπτες το χρόνο από όλη την υφήλιο καταφέρνοντας να αποτελεί σήμερα το απόλυτο σημείο συνάντησης για όλους τους παγκόσμιους φορείς της μόδας.