ΤΟ ΠΡΩΤΟ TOMS POP UP STORE ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η εταιρεία Toms ανοίγει το πρώτο της Pop Up Store και επέλεξε για αυτό τη χώρα μας.

Κείμενο: Κατερίνα Γκουμοπούλου

 

Η Toms επιλέγει Ελλάδα και η Ελλάδα επιλέγει συνεχώς Toms. Πρόκειται για μια αμοιβαία αγάπη, τόσο εμείς για τα παπούτσια και τα γυαλιά της εταιρείας, όσο και εκείνη για τις πανέμορφες πόλεις και περιοχές της χώρας μας.

Από το τέλος Μαΐου, το πρώτο TOMS Pop Up Store στον κόσμο, βρίσκεται στην μαρίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου Sani Resort στην μαγευτική Χαλκιδική. Ιδανικό για όσους αγαπούν τον συνδυασμό καλοκαιρινών διακοπών και αγορών.

Το κατάστημα φιλοξενεί όλες τις συλλογές ανδρικών, γυναικείων και παιδικών παπουτσιών, καθώς και τα μοναδικά γυαλιά ηλίου που πρόσφατα κυκλοφόρησε η εταιρεία και αμέσως έγιναν ανάρπαστα.

 

Όλα ξεκίνησαν το 2006 όταν ο Αμερικάνος Blake Mycoskie ταξιδεύοντας σε κάποιο χωριό της Αργεντινής, διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν φορούσαν παπούτσια. Θέλοντας να βοηθήσει τα παιδιά του κόσμου, δημιούργησε την Toms, με ανώτερο επίτευγμα το εξής: με κάθε ζευγάρι παπούτσια που αγόραζεται, ένα παιδί αποκτά τα δικά του παπούτσια. Σιγά σιγά το σύνθημα One for One μας ένωσε όλους ενώ ο ίδιος δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς δημιούργησε και σειρά οπτικών, ώστε με κάθε ζευγάρι να βοηθώνται άνθρωποι που έχουν πρόβλημα όρασης.

Give Toms, Give Joy!