Τα Παστελ της Ippolito

H νέα κολεξιόν Ippolito για την Άνοιξη–Καλοκαίρι 2013.

Κείμενο: Κατερίνα Γκουμοπούλου

Λαχταριστά χρώματα σε παστέλ αποχρώσεις, διαχρονικές γραμμές και κλασικά κομμάτια παρουσίασε η Παυλίνα Παπαηλιοπούλου για το brand της Ippolito και την καινούρια της συλλογή με τίτλο “Tarte”, η οποία συγκρατεί στον πυρήνα της αγαπημένα διαχρονικά κομμάτια Ippolito, όπως η Jo, η Alex, η Fionn και η Sui, με κύριο συστατικό τα παστέλ χρώματα, που κάθε γυναίκα αγαπά να φορά.

Τα χειροποίητα προϊόντα πολυτέλειας Ippolito φτιάχνονται στην καρδιά της Αθήνας από 100% ιταλικό δέρμα και πολύ καλής ποιότητας υλικά σε περιορισμένες ποσότητες, διατηρώντας έτσι άριστες σχέσεις ανάμεσα σε ποιότητα και κόστος.

Για τη φωτογράφηση της νέας της καμπάνιας, η Head Designer του brand, Παυλίνα Παπαηλιοπούλου, επέλεξε για μούσα τη σχεδιάστρια μόδας Alexis Barrell, που με την αυθόρμητη ομορφιά της αποτύπωσε με έναν μοναδικό τρόπο το πνεύμα της συλλογής “Tarte”.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν μια κοπέλα σε ροκοκό μοτίβα και με φολκλόρ διάθεση και αισθητική, εύθραυστη αλλά και αποφασισμένη, σκανδαλιάρα και παράλληλα αληθινή.