Η Anja Rubik σχεδιαζει για τον Giuseppe Zanotti

Κείμενο: Monika S. Kwiecien

 

Το διεθνούς φήμης μοντέλο Anja Rubik και ο Iταλός σχεδιαστής υποδημάτων Giuseppe Zanotti ετοίμασαν για εμάς μια παρθενική συνεργασία. Το κορίτσι με τα μακριά πόδια αποτελούσε -και θα συνεχίσει να αποτελεί- το πρόσωπο το οίκου ύστερα από πρόταση του σχεδιαστή να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Πιο συγκεκριμένα, η Anja δημιούργησε μια capsule συλλογή με πέντε διαφορετικά σχέδια, με παπούτσια και τσάντες εμπνευσμένα από τα προσωπικά της μουσικά είδωλα, Debbie Harry και David Bowie. “Eίμαι μεγάλη fan του Bowie. Αυτή η περίοδος είναι η αγαπημένη μου στη μουσική, πολλοί λένε οτι του μοιάζω και αυτό για μένα είναι το μεγαλύτερο κοπλιμέντο. Ίσως και να οφείλεται στα έντονα ζυγωματικά. Το στυλ του ήταν τόσο δυναμικό και έντονο, καθώς και η μουσική του πολύ ειλικρινής. Η συλλογή αυτή είναι τελείως προσωπική, σημαίνει πολλά για μένα”, δήλωσε η ίδια.

Με τον σχεδιαστή, εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων, έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και όποτε η Αnja βρίσκεται στο Μιλάνο πάντα τον επισκέπτεται. ” ‘Ολο αυτό συναίβει πολύ αφθόρμητα στο ατελιέ μου, οι ιδεολογίες μας ταιριάζανε απόλυτα. Δημιουργούσαμε ενώ ακούγαμε μουσική ή συνομιλούσαμε στο chat -ο χρόνος κύλισε ευχάριστα. Η Anja πιστεύω έχει πολλές δυνατότητες στο συγκεκριμένο κομμάτι της μόδας, βλέπω ενα ταλέντο μπροστά μου. Το στυλ της, η αισθητική της, μετά από τόσα χρόνια που δουλεύει στο χώρο, είναι πλέον κάτι που το αναγνωρίζεις εύκολα”, είπε χαρακτηριστικά ο δημιουργός.

 

 

Οι τιμές των κομματιών κυμαίνονται απο 500 έως 1400 ευρώ και οι συλλογές θα είναι διαθέσιμες στο internet και σε επιλεγμένα καταστήματα.