ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ STREETWEAR ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το νέο, διαφορετικό κατάστημα ρούχων AYCE ανοίγει στην καρδιά της Αθήνας και μας προτείνει προϊόντα αποκλειστικά από το εξωτερικό.

 

Κείμενο: Κωνσταντίνα Λειβαδίτη

Τι και αν ζούμε σε καιρούς κρίσης; Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να μη θεωρείται κατάλληλη για επαγγελματικά ανοίγματα, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που τολμούν και δημιουργούν καινούρια πράγματα με διαφορετικό χαρακτήρα. Αυτό ακριβώς ισχύει και για τον Βαγγέλη Κουνιάδη, ιδιοκτήτη του καταστήματος AYCE (η ονομασία του οποίου προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων “All You Can Eat”), που άνοιξε πρόσφατα στο Κολωνάκι. Το εναλλακτικό κατάστημα είναι εξολοκλήρου φτιαγμένο από τον γνωστό σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Τάσο Λιναρδόπουλο και είναι θησαυρός για εκείνους που αγαπούν το άθλημα του skate και γενικότερα το streetstyle, καθώς είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος ρούχων και άλλων αγαθών, που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμα μονάχα στην Αμερική.

Η λιτή μαύρη πρόσοψή του και η μοναδική βιτρίνα του, προδιαθέτουν θετικά οποιονδήποτε επισκέπτη να εισέλθει στον ασπρόμαυρο minimal χώρο του μαγαζιού και να εξερευνήσει μια πληθώρα ρούχων, αξεσουάρ και limited edition προϊόντων. Στο άμεσο μέλλον ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να βρει και κάτι ακόμα: Μια νέα συλλογή ρούχων που σχεδιάζεται από το κατάστημα και αναμένεται να βγει σύντομα στην ελληνική αγορά.

 

AYCE: Τσακάλωφ 30, Κολωνάκι, 210 3292277